Robot Phi

Kennisvergaring en coördinatie robot team

Het robot team werkt op afstand in combinatie met aanwezigheid op zorglocaties ter begeleiding van cliënten. Communicatie verloopt via diverse klantcontact kanalen en is qua structuur binnen het team afgestemd op de organisatie van projectactiviteiten. Het robot team heeft zich vanuit de basis volledig digitaal georganiseerd.

Organische oprichting robot team

Op iteratieve en organische wijze richtte Philadelphia in 2016 het zogeheten robot team op. Elke nieuwe groeistap van het robot team bleek elke keer samen te vallen met een herkenbaar en herleidbaar kantelmoment naar de groei van het project en proces voor sociale robotica. Elk lid van het robot team beheerst de vereiste basisvaardigheden voor alle voorkomende werkzaamheden plus dat elk lid van het team beschikt over één of meer bepaalde diepgaande specialisaties.

Coördinatie rol

Binnen het robotica programma dienen vele programma sporen bewaakt te worden, dit betreft zowel personele aansturing als werkprocessen die ingericht zijn ter kaders voor de dagelijkse dienstverlening. Als ook het bewaken van klantcontacten en de begeleiding van cliënten, verwanten en medewerkers binnen het totale veranderproces rondom robotica. Van waaruit de technische doorontwikkeling wordt bepaald middels lopende praktijkonderzoeken. Naast diverse inhoudelijke expertises binnen het team, is er ten behoeve van de continuïteit ook veel aandacht voor coördinatie (en verbinding) van alle bijkomende project thema’s.

Korte videoclips

Robot team Xenia – Samenwerking

Alle videoclips

Onze expertisegebieden

Op basis van 8 expertisegebieden onderzoekt Philadelphia de mogelijkheden van sociale robotica in de zorg. Bekijk ook de andere gebieden eens.